Kims balloon creations

Professionele ballondecoraties

Entertainment voor kinderen

Met kinderentertainment op uw feest kunt u zorgeloos genieten: zijn de kinderen blij, dan zijn de volwassenen blij! Terwijl de kinderen vermaakt worden kunnen de volwassen gasten zich bezighouden met hun gesprek, maar vaak komen ze ook eens kijken hoe vliegensvlug Kim haar ballonfiguren in elkaar draait

Om elke feest onvergetelijk en uniek te maken. Kunnen wij in verschillende personages langs komen!  

* Clown Kim
* Verschillende prinsessen
* Piraat Kim
* Halloween
* Paashaas
* Kerstvrouw
* kerstelf
* superheldin
* L.O.L

Wij komen langs op locatie om een betoverende ontmoeting te realiseren. We hebben verschillende leuke mogelijkheden waaruit gekozen kan worden. Naast de meet and greet kunnen wij eventueel de taart aansnijden, dansen en zingen met de kinderen, ballonnenvouwen, glittertattoo’s plaatsen, schminken, zandtekeningen maken, kralen sleutelhangers/armbanden maken en snoep sushiworkshop verzorgen.

– Ballonnen vouwen is onze specialiteit. We maken zonder moeite voor iedereen een speciaal ballonfiguur. Het is niet de standaard tekkel en zwaard. Maar een mooie kikker, giraffe, olifant, lieverheerstbeestje, aap, hond, poes, pinguin en konijn maken we zo in een hand omdraai.
– Schminken, binnen de kortste keren toveren we de kinderen om in de mooiste vlinders, tijgers, Elsa, Superman en nog velen andere bekende tv- en filmfiguren!
– Glittertattoo’s zijn helemaal hip voor jong en oud. deze blijven ongeveer 5 dagen zitten. U heeft de keuze uit heel veel sjablonen, zowel voor jongens als voor meisjes.
– Mini disco, met mijn mini disco met disco licht kunnen we gezellig dansen op de leukste liedjes van kinderen  en voor kinderen, tjoe tjoe wa,  pinguin dans en nog veel meer.


Voor foto's en reviews neem een kijkje op de website van Clown Kim of neem Contact met ons op!